Dějiny tepelné úpravy a konzervace potravin
1. 1. 2016 - 8. 2. 2031, Praha
- Typ akce
- Výstava
- web
- http://www.muzeumgastronomie.cz/
- Místo
- Muzeum gastronomie
Jakubská 12, Praha
zobrazit na mapě
Stálá expozice v Muzeu gastronomie umožňuje návštěvníkům podniknout procházku dějinami tepelné úpravy a konzervace potravin a dále pak vývojem kuchyní a sporáků od pravěku po současnost. Vedle bohatě ilustrovaných panelů, rekonstrukcí historických interiérů a zajímavých artefaktů nechybí ani nejmodernější audiovizuální prezentace. Expozice je rozdělena do několika částí, ve kterých jsou zastoupeny prezentace historie úpravy pokrmů, vývoj stolování nebo galerie světových kuchařů.
Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.