Beseda s Kristínou Němčkovou

11. 9. 2024 10:00, Praha

Typ akce
Ve měste
web
https://www.umumum.cz/
Místo
UM
Národní 60/28, Praha
zobrazit na mapě

Beseda s Kristínou Nemčkovou, která bude sdílet své zkušenosti z pozice sous chefa v kodaňské restauraci Geranium a podělí se i o poznatky z londýnského Story.

Účastníci se dozví, jaké to je pracovat v tříhvězdičkové restauraci, jaký je systém práce v kuchyni a jak jsou rozdělené úkoly v týmu, jak probíhají přípravy a jak samotný výdej jak vzniká menu v takové restauraci, kdo je hlavním kreativním mozkem a kdo všechno hraje v procesu důležitou roli, jak se pracuje se surovinami a jaká funguje spolupráce kuchyně s farmáři a jak se v takové restauraci pečuje o zaměstnance. Na závěr se Kristína pokusí zhodnotit a srovnat zkušenosti z různých restaurací. Jaký je například rozdíl mezi jedno-, dvou- a tříhvězdičkovou michelinskou restaurací?

Kristína Nemčková vystudovala Le Cordon Bleu v Londýně následně pracovala jako sous chef v michelinských restauracích Story v Londýně a Geranium v Kodani

Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.

nejčtenější články