Beseda s Kristínou Němčkovou
11. 9. 2024 10:00, Praha
- Typ akce
- Ve měste
- web
- https://www.umumum.cz/
- Místo
- UM
Národní 60/28, Praha
zobrazit na mapě
Beseda s Kristínou Nemčkovou, která bude sdílet své zkušenosti z pozice sous chefa v kodaňské restauraci Geranium a podělí se i o poznatky z londýnského Story.
Účastníci se dozví, jaké to je pracovat v tříhvězdičkové restauraci, jaký je systém práce v kuchyni a jak jsou rozdělené úkoly v týmu, jak probíhají přípravy a jak samotný výdej jak vzniká menu v takové restauraci, kdo je hlavním kreativním mozkem a kdo všechno hraje v procesu důležitou roli, jak se pracuje se surovinami a jaká funguje spolupráce kuchyně s farmáři a jak se v takové restauraci pečuje o zaměstnance. Na závěr se Kristína pokusí zhodnotit a srovnat zkušenosti z různých restaurací. Jaký je například rozdíl mezi jedno-, dvou- a tříhvězdičkovou michelinskou restaurací?
Kristína Nemčková vystudovala Le Cordon Bleu v Londýně následně pracovala jako sous chef v michelinských restauracích Story v Londýně a Geranium v Kodani
Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.