Kurz vaření Ola Kala Hovězí ala carte, roastbeef atd.
28. 2. 2025 16:00, Praha
- Typ akce
- Ve měste
- Místo
- Ola Kala
Korunní 1779/115, 130 00, Praha
zobrazit na mapě
Rádi byste věnovali skvělý zážitek, ale nejste si jistí výběrem správného termínu? Věnujte univerzální dárkový poukaz a výběr nechte na obdarovaném.
Ola Kala pořádá už od roku 2007 kurzy vaření a pečení, které se stále snaží vylepšovat. Možná právě proto je v současné době první volbou pro ty, kteří takový gastronomický zážitek ocení a kteří ocení doprovodný servis na top úrovni. Co Ola Kala v roce 2025 svým klientům nabízí?
- kurzy vaření a pečení ve všední dny i o víkendech ve 2 nejhezčích studiích v Praze (Vinohrady a Žižkov)
- 4 hodiny v pohodové atmosféře rodinné firmy, kde je vše do detailu promyšleno
- osvědčeně recepty a 17 let zkušeností s vedením kurzů, na které chodí nadšenci pro vaření i úplní začátečníci
- desítky oblíbených kurzů vaření vč. vege variant či vybraných kurzů bez lepku
- mnoho kurzů pečení se zkušenými lektory a slaným cateringem na domácím pečivu
- osvěžující nealko nápoje i rozsáhlou degustaci vín v rámci původní ceny na všech kurzech pro dospělé
- k vybraným kurzům natočený videorecept zasílaný po akci všem účastníkům
- věrnostní bonusy pro stálé klienty a naslouchání zpětné vazbě
- a další detaily typu kvalitní porcelán a nádobí, domácí ledový čaj a filtrovaná voda, instagramové koutky…
Pro každého kdo v rámci této kategorie zážitku ocení krásné prostory, pohodu rodinné firmy, neformální přístup lektorů, kvalitní suroviny a propracovaný servis. Ola Kala znamená Vše Dobré. A přesně s takovým pocitem účastníci kurzů odcházejí. Ola Kala. Láska prochází kuchyní.
Hovězí nejsou jenom steaky. Hovězí je základem mnoha výborných jídel. Dovolte nám proto představit naše dnešní menu ala carte sestavené tak, abyste se za 5 hodin stali mistry tradičních pokrmů z hovězího. Řekneme si něco k nákupu a zpracování masa a potom už roztočíme kolotoč chutí, ingrediencí, jednotlivých postupů a koření. Budeme ochutnávat tak dlouho, dokud to nebude top. Máte rádi výzvy? Teď jedna stojí před vámi. Ale určitě stojí za to! Dnes se naučíte vařit chutnou moderní domácí kuchyni, za kterou by se nestyděly ani vyhlášené podniky. Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Co budou účastníci vařit:
- Roastbeef s křupavým salátkem a kaparovou majonézou
- Poctivý boršč se zakysanou smetanou
- Hovězí po burgundsku s žemlovým knedlíkem
- Ve víně tažená jablka s krémovým sýrem a mákem
Účastníci se naučí:
- Tradiční postupy české kuchyně i nové přístupy k vaření
- Připravit dokonale vychucená jídla s rychlým dezertem navrch
- Jak správně upéct roastbeef
- Výraznou polévku z hovězího, kterou se blýsknete
- Hovězí klasiku moderním způsobem
- Knedlíky jako od babičky
- Z běžně dostupných surovin připravit výborné menu
- a mnoho dalších triků a postupů, které používají zkušení kuchaři
O kurzu:
- Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.30.
- Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
- S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
- Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
Cena obsahuje:
- Suroviny
- Recept pro každého
- Nápoje v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
- Zástěra – je účastníkům kurzu k zapůjčení
- Ochutnávka vín – vína doporučená sommelierem
- Certifikát – po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
- Zvýhodněný prodej vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.