Kurz vaření Ola Kala Indická kuchyně, koření a masala

19. 2. 2025 16:00, Praha

Typ akce
Ve měste
Místo
Ola Kala
Korunní 1779/115, 130 00, Praha
zobrazit na mapě

Rádi byste věnovali skvělý zážitek, ale nejste si jistí výběrem správného termínu? Věnujte univerzální dárkový poukaz a výběr nechte na obdarovaném.

Ola Kala pořádá už od roku 2007 kurzy vaření a pečení, které se stále snaží vylepšovat. Možná právě proto je v současné době první volbou pro ty, kteří takový gastronomický zážitek ocení a kteří ocení doprovodný servis na top úrovni. Co Ola Kala v roce 2025 svým klientům nabízí?

  • kurzy vaření a pečení ve všední dny i o víkendech ve 2 nejhezčích studiích v Praze (Vinohrady a Žižkov)
  • 4 hodiny v pohodové atmosféře rodinné firmy, kde je vše do detailu promyšleno
  • osvědčeně recepty a 17 let zkušeností s vedením kurzů, na které chodí nadšenci pro vaření i úplní začátečníci
  • desítky oblíbených kurzů vaření vč. vege variant či vybraných kurzů bez lepku
  • mnoho kurzů pečení se zkušenými lektory a slaným cateringem na domácím pečivu
  • osvěžující nealko nápoje i rozsáhlou degustaci vín v rámci původní ceny na všech kurzech pro dospělé
  • k vybraným kurzům natočený videorecept zasílaný po akci všem účastníkům
  • věrnostní bonusy pro stálé klienty a naslouchání zpětné vazbě
  • a další detaily typu kvalitní porcelán a nádobí, domácí ledový čaj a filtrovaná voda, instagramové koutky…

Pro každého kdo v rámci této kategorie zážitku ocení krásné prostory, pohodu rodinné firmy, neformální přístup lektorů, kvalitní suroviny a propracovaný servis. Ola Kala znamená Vše Dobré. A přesně s takovým pocitem účastníci kurzů odcházejí. Ola Kala. Láska prochází kuchyní.

Ukážeme si, jak správně připravit pravý indický kořeněný čajový nápoj Masala CHAI, upéct domácí nadýchané nekvašené celozrnné placky Chapati, vyrobit vlastní přepuštěné máslo GHÍ a kterak připravit široké variace indického zeleninového a masového karí. Svým orientálním kuchařským uměním překvapíte i ty nejnáročnější labužníky. Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Co budou účastníci vařit:

  • Dhal – typická indická čočková polévka
  • Jehněčí masala
  • Chlebové placky Chapati
  • Chai – kořeněný čajový nápoj
  • ALOO Paratha – typická indická plněná placka
  • Mangové čatní
  • Mátové čatní

Účastníci se naučí:

  • přepustit máslo a vytvořit GHÍ
  • správně používat indická koření
  • marinovat jehněčí maso v koření a jogurtu
  • používat růžovou čočku a proměnit ji v delikatesu
  • namíchat koření na osvěžující horký nápoj
  • zpracovat ovoce a bylinky na „chutney“/čatní/
  • péct domácí chlebové placky Chapati
  • a další tipy a triky profesionálů

O kurzu:

  • Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
  • Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady.
  • S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
  • Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Recept pro každého
  • Nápoje v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
  • Zástěra – je účastníkům kurzu k zapůjčení
  • Ochutnávka vín – vína doporučená sommelierem
  • Certifikát – po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
  • Zvýhodněný prodej vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.

nejčtenější články