Kurz vaření Ola Kala M.D. Rettigová, tradice na talíři

27. 1. 2025 16:00, Praha

Typ akce
Ve měste
Místo
Ola Kala
Korunní 1779/115, 130 00, Praha
zobrazit na mapě

Rádi byste věnovali skvělý zážitek, ale nejste si jistí výběrem správného termínu? Věnujte univerzální dárkový poukaz a výběr nechte na obdarovaném.

Ola Kala pořádá už od roku 2007 kurzy vaření a pečení, které se stále snaží vylepšovat. Možná právě proto je v současné době první volbou pro ty, kteří takový gastronomický zážitek ocení a kteří ocení doprovodný servis na top úrovni. Co Ola Kala v roce 2025 svým klientům nabízí?

  • kurzy vaření a pečení ve všední dny i o víkendech ve 2 nejhezčích studiích v Praze (Vinohrady a Žižkov)
  • 4 hodiny v pohodové atmosféře rodinné firmy, kde je vše do detailu promyšleno
  • osvědčeně recepty a 17 let zkušeností s vedením kurzů, na které chodí nadšenci pro vaření i úplní začátečníci
  • desítky oblíbených kurzů vaření vč. vege variant či vybraných kurzů bez lepku
  • mnoho kurzů pečení se zkušenými lektory a slaným cateringem na domácím pečivu
  • osvěžující nealko nápoje i rozsáhlou degustaci vín v rámci původní ceny na všech kurzech pro dospělé
  • k vybraným kurzům natočený videorecept zasílaný po akci všem účastníkům
  • věrnostní bonusy pro stálé klienty a naslouchání zpětné vazbě
  • a další detaily typu kvalitní porcelán a nádobí, domácí ledový čaj a filtrovaná voda, instagramové koutky…

Pro každého kdo v rámci této kategorie zážitku ocení krásné prostory, pohodu rodinné firmy, neformální přístup lektorů, kvalitní suroviny a propracovaný servis. Ola Kala znamená Vše Dobré. A přesně s takovým pocitem účastníci kurzů odcházejí. Ola Kala. Láska prochází kuchyní.

Na kurzu inspirovaném staročeskou kuchyní M. D. Rettigové si vyzkoušíte pracovat s kachními jatýrky, uzenými kostmi a ostatními echt surovinami tak, že z nich vykouzlíte opravdové delikatesy. Čerstvé bylinky budou jemně dolaďovat chuť každého pokrmu. Tohle vaření potěší každého obdivovatele tradiční české gastronomie. Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Co budou účastníci vařit:

  • Staročeská zelňačka z uzených kostí s paprikovou klobásou
  • Kachní jatýrka na černém pivě
  • Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
  • Ovocné taštičky s perníkem a přepuštěným máslem

Účastníci se naučí:

  • Špikovat maso
  • Vařit knedlík v potravinové fólii
  • Tajemství přípravy lahodných smetanových omáček
  • Používat bylinky v české kuchyni
  • Chutně upravit drůbeží vnitřnosti
  • Tradiční český dezert s flambovaným slivovicovým glazé
  • a další tipy a triky profesionálů

O kurzu:

  • Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
  • Kde: Ve studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
  • S kým: Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
  • Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Recept pro každého
  • Nápoje v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
  • Zástěra – je účastníkům kurzu k zapůjčení
  • Ochutnávka vín – vína doporučená sommelierem
  • Certifikát – po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
  • Zvýhodněný prodej vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.

nejčtenější články