Kurz vaření Ola Kala Sýrie autentická, 20 druhů koření
21. 2. 2025 16:00, Praha
- Typ akce
- Ve měste
- Místo
- Ola Kala
Korunní 1779/115, 130 00, Praha
zobrazit na mapě
Rádi byste věnovali skvělý zážitek, ale nejste si jistí výběrem správného termínu? Věnujte univerzální dárkový poukaz a výběr nechte na obdarovaném.
Ola Kala pořádá už od roku 2007 kurzy vaření a pečení, které se stále snaží vylepšovat. Možná právě proto je v současné době první volbou pro ty, kteří takový gastronomický zážitek ocení a kteří ocení doprovodný servis na top úrovni. Co Ola Kala v roce 2025 svým klientům nabízí?
- kurzy vaření a pečení ve všední dny i o víkendech ve 2 nejhezčích studiích v Praze (Vinohrady a Žižkov)
- 4 hodiny v pohodové atmosféře rodinné firmy, kde je vše do detailu promyšleno
- osvědčeně recepty a 17 let zkušeností s vedením kurzů, na které chodí nadšenci pro vaření i úplní začátečníci
- desítky oblíbených kurzů vaření vč. vege variant či vybraných kurzů bez lepku
- mnoho kurzů pečení se zkušenými lektory a slaným cateringem na domácím pečivu
- osvěžující nealko nápoje i rozsáhlou degustaci vín v rámci původní ceny na všech kurzech pro dospělé
- k vybraným kurzům natočený videorecept zasílaný po akci všem účastníkům
- věrnostní bonusy pro stálé klienty a naslouchání zpětné vazbě
- a další detaily typu kvalitní porcelán a nádobí, domácí ledový čaj a filtrovaná voda, instagramové koutky…
Pro každého kdo v rámci této kategorie zážitku ocení krásné prostory, pohodu rodinné firmy, neformální přístup lektorů, kvalitní suroviny a propracovaný servis. Ola Kala znamená Vše Dobré. A přesně s takovým pocitem účastníci kurzů odcházejí. Ola Kala. Láska prochází kuchyní.
Ochutnejte a naučte se street food jedné z nejstarších civilizací. 20 druhů koření! Ke všem přivoníte, všechna použijete. Příprava jídel jako pouličního pokrmu. 3 hlavní chody a dezert. Recepty přímo z ulic Allepa a starověkého Damašku. Přímo "od zdroje". Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Co budou účastníci vařit:
- Falafel v arabském chlebu s domácí tahini omáčkou
- Shawarma (syrský gyros s kuřecím masem a česnekovou pastou Toum)
- Sujok (kořeněné mleté jehněčí s granátovým jablkem a pečenými brambory)
- Mamunieh (syrská krupicová kaše se smetanou a pistáciemi)
Účastníci se naučí:
- Pracovat s 20 druhy exotického koření
- Připravit a použít domácí tahini omáčku
- Správně zpracovat cizrnu a nakládat zeleninu
- Marinovat masa v exotickém koření
- Využívat granátové jablko
O kurzu:
- Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
- Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
- S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
- Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
Cena obsahuje:
- Suroviny
- Recept pro každého
- Nápoje v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
- Zástěra – je účastníkům kurzu k zapůjčení
- Ochutnávka vín – vína doporučená sommelierem
- Certifikát – po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
- Zvýhodněný prodej vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.