Kurz vaření Ola Kala Thajsko I., 5 chodů

20. 1. 2025 16:00, Praha

Typ akce
Ve měste
Místo
Ola Kala
Korunní 1779/115, 130 00, Praha
zobrazit na mapě

Rádi byste věnovali skvělý zážitek, ale nejste si jistí výběrem správného termínu? Věnujte univerzální dárkový poukaz a výběr nechte na obdarovaném.

Ola Kala pořádá už od roku 2007 kurzy vaření a pečení, které se stále snaží vylepšovat. Možná právě proto je v současné době první volbou pro ty, kteří takový gastronomický zážitek ocení a kteří ocení doprovodný servis na top úrovni. Co Ola Kala v roce 2025 svým klientům nabízí?

  • kurzy vaření a pečení ve všední dny i o víkendech ve 2 nejhezčích studiích v Praze (Vinohrady a Žižkov)
  • 4 hodiny v pohodové atmosféře rodinné firmy, kde je vše do detailu promyšleno
  • osvědčeně recepty a 17 let zkušeností s vedením kurzů, na které chodí nadšenci pro vaření i úplní začátečníci
  • desítky oblíbených kurzů vaření vč. vege variant či vybraných kurzů bez lepku
  • mnoho kurzů pečení se zkušenými lektory a slaným cateringem na domácím pečivu
  • osvěžující nealko nápoje i rozsáhlou degustaci vín v rámci původní ceny na všech kurzech pro dospělé
  • k vybraným kurzům natočený videorecept zasílaný po akci všem účastníkům
  • věrnostní bonusy pro stálé klienty a naslouchání zpětné vazbě
  • a další detaily typu kvalitní porcelán a nádobí, domácí ledový čaj a filtrovaná voda, instagramové koutky…

Pro každého kdo v rámci této kategorie zážitku ocení krásné prostory, pohodu rodinné firmy, neformální přístup lektorů, kvalitní suroviny a propracovaný servis. Ola Kala znamená Vše Dobré. A přesně s takovým pocitem účastníci kurzů odcházejí. Ola Kala. Láska prochází kuchyní.

Nejpopulárnější a nejvíce naplněný kurz Ola Kala. Často nám nestaší 4 hodiny k tomu, abychom to exotické vynikající 5 chodové menu s přípravou domácí kari pasty zvládli. Uvařili a zbaštili. Je nutné ještě něco dodávat? Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Co budou účastníci vařit:

  • Tom Kka Koong (krevetová polévka s kokosovým mlékem)
  • Popia Tod (thajské jarní závitky)
  • Kaeng Khiao Wan Neua (hovězí maso se zeleném kari), jasmínová rýže
  • Pad Thai Kai (rýžové nudle s kuřecím masem)
  • Kokosový pudink s grilovaným ananasem

Účastníci se naučí:

  • Připravit si vlastní zelenou kari pastu, kterou pak porovnají s kupovanou
  • Pracovat s bylinkami jako v Thajsku
  • Dochucovat pokrmy exotickými pochutinami, (rybí a ústřicovou omáčkou, sojovou omáčkou, sladkou chilli omáčkou, aj.)
  • Krájet zeleninu a masa asijským způsobem
  • Používat pánev WOK (důkladně ji rozpálit…)
  • Správně smažit ve vysoké vrstvě oleje
  • a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.

O kurzu:

  • Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.30.
  • Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 – Žižkov.
  • S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
  • Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Recept pro každého
  • Nápoje v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
  • Zástěra – je účastníkům kurzu k zapůjčení
  • Ochutnávka vín – vína doporučená sommelierem
  • Certifikát – po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
  • Zvýhodněný prodej vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.

nejčtenější články