Pop-up Wagyu vs. Přeštík
24. 4. 2025 17:00, Praha

- Typ akce
- Gastronomie
- web
- https://www.bokovka.com/cz/
- Místo
- Bokovka
Dlouhá 729/37, Praha
zobrazit na mapě
Prémiový sendvič s ještě prémiovějším wagyu. Kreativní šéfkuchaři František Skopec a Jirka Horák si připravili pop-up, na který sbírali inspiraci při svých stážích v Japonsku.
Na dvorku vinárny Bokovka zažijí účastníci japonskou tradici v podobě Katsu-sando sendvičů a potěší své chuťové buňky máslově jemným japonským wagyu.
Počet prémiových sendvičů s japonským wagyu je omezený na 35 kusů, na místě budou k zakoupení sendviče se svíčkovou z českého wagyu a s kotletou z přeštíka.
Menu:
- Sendvič Torikai Chikusan wagyu 1505 Kč (pouze v předprodeji)
- Sendvič Krontorádovi wagyu 1105 Kč
- Sendvič s přeštíkem 505 Kč
Veškeré informace o pořádané akci pro vás připravila redakce webu GoOut.